KLAASFEEST 2024

Liefste Kinderen,

Beste ouders,

Sinterklaas en zijn Pieten ontvangen na een lange afwezigheid op zaterdag 30 november 2024 de brave kinderen in studentenresto “De Brug” (Sint- Pietersnieuwstraat 45, naast de parking van het Rectoraat).

Magic Michael zal zoals elk jaar zijn uiterste best doen om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen met een fantastisch optreden met grappen en grollen. En zoals gewoonlijk kunnen de kindersnoetjes door het professioneel grime team gratis veranderen in wonderlijke gezichtjes waar iedereen gelukkig van wordt.

Versgebakken chocoladekoeken, pannenkoeken en kinderdrankjes zijn in deze dure tijden voorzien aan nog steeds democratische prijzen. Natuurlijk zijn er ook dranken voor de grote mensen aanwezig aan kleine prijzen. Onze tombola waar zowaar iedereen prijs heeft zal er ook weer zijn.

Komt U naar ons onvergetelijk klaasfeest dan dient u hiervoor wel in te schrijven (onder uw eigen naam als KBP-lid). De parking van het Rectoraat, Sint- Pietersnieuwstraat 25, zal gratis ter beschikking staan.

Inschrijven kan enkel via onze website

 tot en met 15 november!

De Heilige Man en zijn  Zwarte Pieten zullen er zijn van

09u00 tot 12u00 en van 14u00 tot 17u00

Wie krijgt een Klaasgeschenk?

Kinderen geboren tussen 01.01.2016 en 31.12.2023 en waarvan één van de ouders lid is van onze personeelsvereniging. Kinderen vanaf 9 t/m 14 jaar krijgen een gratis filmticket aangeboden indien ze zijn ingeschreven en aanwezig zijn op het feest met kleinere zus of broer. Deze kaarten zijn ook het ganse jaar door te verkrijgen.

Het bestuur van jullie personeelsbond hoopt jullie talrijk te mogen ontvangen op het leukste kinderfeest van het jaar.

Kom je de Sint bezoeken op het Klaasfeest van de Personeelsbond op zaterdag 30 november? Je doet de Sint een groot plezier als je deze kleurplaat heel mooi kleurt en meebrengt. Vul je naam en leeftijd in. Dan weet de Sint nadien ook nog van wie hij deze tekening heeft gekregen. Andere tekeningen zijn natuurlijk ook van harte welkom op het Klaasfeest.

Gegevens

Inschrijven